A bătut-o în timp ce făceau sex!

0

  • După ce a luat minora acasă



Un tânăr în vârstă de 19 ani s-a îndrăgostit de o minoră în vârstă de 15 ani pe care a dus-o acasă, cu gândul să o ia de nevastă. În perioada de „probă”, junele a s-a comportat ca un adevărat soţ, profitând de copilă. Într-una din seri, chiar în timpul unei partide de amor i-a administrat iubitei lui o corecţie, cât să o ţină minte. Pentru faptele sale a ajuns în arest fiind reţinut de poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Valea Mare Pravăţ.


„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor şi violenţă în familie sub aspectul lovirii, şi au reţinut un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie – martie a.c., tânărul de 19 ani ar fi locuit împreună cu o minoră de 15 ani, cu care ar fi întreţinut raporturi sexuale, iar în ziua de 16 martie a.c., pe fondul unor neînţelegeri, acesta ar fi lovit-o. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, declara Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
S-au certat în pat!
Tânărul reţinut este Georgian Fernando F. Acesta are ambii părinţi plecaţi în străinătate. Era iubitul fetei de 15 ani de ceva vreme şi profitând de faptul că locuieşte sigur a hotărâtă să o ducă acasă. Copila provine dintr-o familie numeroasă, fiind 7 surori la părinţi. Relaţia lor a mers bine până în noaptea amintită când tânărul s-a înfuriat rău pe iubita lui.
Anchetatorii au aflat cu stupoare care a fost motivul bătăii încasate de fată. Surse din rândul oamenilor legii ne-au dezvăluit că Georgian Fernando F. ar fi vrut să îşi testeze nevasta minoră şi i-a cerut să facă sex într-o poziţie compromiţătoare. Copila ca să-i facă pe plac, a acceptat fără să stea pe gânduri, enervându-l pe băiatul care în realitate nu şi-ar fi dorit asta! Atunci a lovit-o furios, aducându-i cele mai josnice jigniri. A doua zi fata nu a spus nimănui ce a păţit, dar părinţii care locuiau aproape au văzut-o supărată şi au insistat să le spună ce a păţit. Le-a mărturisit că a fost băută măr de iubit şi aşa s-a aflat despre cele petrecute. La rândul lor, părinţii au susţinut la audieri că Georgian Fernando F. ar fi încercat să le violeze fata, ea s-a opus, şi de aceea a fost băută. Ieri după ce a fost audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulug, tânărul a fost eliberat fiind plasat sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. El nu are voie să se apropie de minoră, nici de familia acesteia. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.