Primul meci, cu Craiova, joi în nocturnă!

0

  • CS Mioveni a aflat când debutează în play-off



FRF împreună cu televiziunile au stabilit în cursul zilei luni, la scurt timp după tragerea la sorți a programului etapelor turului, zilele și orele la care se vor disputa meciurile primei etape din play-off.


A partida CS Mioveni – FC U Craiova va fi cea de debut a etapei, urmând să se dispute joi, 1 aprilie de la ora 19:30, pe Stadionul Orășenesc. Celelalte două partide sunt programate sâmbătă 3 aprilie la ora 21:30 (Dunărea Călărași – ASU Poli Timișoara) și marți 6 aprilie, ora 19:00 (Csikszereda – Rapid). Programarea etapei a doua va fi făcută ulterior.
Pelici: ”Merităm să fim în primele șase!”
Antrenorul lui CS Mioveni era un tehnician fericit la finalul partidei cu Aerostar, joc în urma căruia s-a obținut calificarea în play-off.
Principalul galben-verzilor a dezvăluit după meci că a sperat tot timpul la calificare, indiferent de scoruri și de rezultate. „A fost o ediție foarte disputată a Ligii a II-a. Am sperat și am crezut în noi până în ultima clipă. Nu știu câți mai credeau în noi… Am avut șansă la cele două jocuri de la Craiova și Petrolul. Îi felicit pe băieți, jos pălăria în fața lor! Au luptat și merită să fie în primele șase. Cu Aerostar Bacău, după ce ne-au egalat, la 1-1, era un joc deschis. Bine însă că am încheiat socotelile până la pauză. S-a jucat această calificare, pe tot parcursul turului. Punctul cu Csikszereda, punctul cu Recea… toate au contat. Să nu uităm de punctele câștigate de Claudiu Niculescu, căruia îi mulțumim pentru ce a făcut. Am găsit resurse să credem până la final, ăsta este obiectivul pe care ni l-am propus și pentru care am venit la CS Mioveni. După remiza cu Recea însă speram. Dacă vă aduceți aminte, am făcut o partidă bună atunci, am ratat 8-9 ocazii de gol. Îmi pare rău pentru alte echipe că nu și-au realizat obiectivul, dar suntem subiectivi și trebuie să ne bucurăm pentru calificarea noastră în play-off”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.