Conferință online de Ziua Mondială a Sănătății

0
0



Centrul Cultural Mioveni a organizat ieri conferință online în contextul Zilei Mondiale a Sănătății care este marcată, în fiecare an, la 7 aprilie.


Prelegerea a fsot prezentată de către dr. Mircea Stoian și a cuprins câteva abordări legate de construirea unei lumi mai corecte și mai sănătoase. Dr. Mircea Stoian a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, urmând studiile de doctorat în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior, specializarea Radiologie Imagistică Medicală – Boli Infecțioase. Experiența profesională se regăsește într-un portofoliu care include Spitalul Universitar de Urgență Militar Central București, Spitalul Clinic Colentina din Capitală, Spitalul de Pediatrie Pitești și Spitalul Orășenesc Mioveni. Evenimentul s-a adresat publicului larg și a fost transmis live pe pagina de facebook a instituției: https://www.facebook.com/centrulculturalmioveniro.
Mesaj de mulțumire
Tot cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, primarul Mioveniului, Ion Georgescu a transmis un mesaj cadrelor medicale care au avut un an dificil în contextual pandemiei de coronavirus, în special la Spitalul Orășenesc din Mioveni: “A trecut mai bine de un an de pandemie, timp în care mii de medici și asistenți au fost alături neîncetat de cei care au avut nevoie de ei! Realizarea celui mai înalt standard de sănătate este unul dintre drepturile fundamentale a fiecărei ființe umane fără discriminare de rasă, religie, credință politică, condiție economică sau socială. Prezența umană nelipsită din preajma pacientului, actul profesionist și sensibil de intervenție și comunicare cu pacientul aflat în suferință, ori cu familia aparținătoare, sunt componente esențiale ale actului medical, o misiune si o vocație îndeplinită cu devotament, profesionalism și dăruire de personalul medical. De Ziua Mondială a Sănătății transmit cele mai sincere gânduri și urări de bine , alături de respectul noastru personalului medical, nu doar din orașul Mioveni, ci în integralitatea sa pentru activitatea depusă în contextul pandemiei. Vă mulțumim! La mulți ani!” S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.