Comercianți amendați de jandarmi că nu au respectat măsurile anti- COVID!

0
0

Și în acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni alături de celelalte instituții abilitate au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei SARS-Cov-2, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, anunță IJJ Argeș.

Jandarmii argeșeni au efectuat mai multe controale pe raza comunei Morărești, având în vedere că este localitatea cu cea mai mare rată de infectare (6.33) din județul Argeș. În urma verificărilor, trei societăți comerciale au fost amendate ca urmare a faptului că au funcționat având terasele închise cu mai mult de doi pereți și acoperiș. În aceste situații, administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional, doi dintre aceștia cu amendă în valoare de 2000 de lei fiecare, iar al treilea cu avertisment scris.

De asemenea, pe raza comunei Priboieni jandarmii au sancționat cu amendă în valoare de 2000 de lei administratorul unei restaurant, ca urmare a faptului că a funcționat doar cu barul deschis, fără a prepara sau comercializa alimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.