Trei competiţiile de kaiac-canoe pe lacul Bascov!

1



Kaiaciștii și canoiștii de la CSM Pitești se află în fața primelor competiții oficiale din acest an care vor aduna la start sportivi din toată țara. În această săptămână, pe lacul Bascov vor avea loc trei concursuri cu miză: Campionatul Naţional pentru juniori 1 (23-25 aprilie), Campionatul Național pentru juniori 2 și cadeți (26-27 aprilie) și Cupa României pentru seniori(28-29 aprilie).


Clubul Sportiv Municipal Pitesti va participa la toate cele trei competitii cu un număr de 14 sportivi, pregătiti de antrenorii secției, Agoston Siposs, Alexandru Din și Gheorghe Din. Întrecerile găzduite de Complexul Sportiv Național Bascov-Budeasa sunt un test foarte important pentru frații Adrian și Victor Stepan, Mihail Furdui și Ștefan Costache, toți componenți ai lotului național de juniori.
Cele trei întreceri interne fac parte din prima etapă de selecție pentru participarea la marile competiții internaționale din acest an: Campionatele Europene de juniori de la Poznan(Polonia) care vor avea loc în perioada 24-27 iunie, Campionatele Europene de Maraton de la Moscova, competiție programată în perioada 8-11iulie, și Campionatele Mondiale pentru juniori, întrecere care se va desfășura în perioada 15-18 iulie, la Montemor O-Velho (Portugalia). M.D.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.