PDS Argeș a organizat acțiuni de ecologizare

0

  • De Ziua Pământului



Ieri, când a fost sărbătorită Ziua Pământului, PSD Argeş a organizat acţiuni de ecologizare în mai multe localităţi din judeţ. La acestea au participat parlamentari PSD de Argeş, primari, consilieri locali şi tineri voluntari.


„Nu moștenim Pământul de la străbunii noștri, ci îl împrumutăm pentru copiii noștri!”, spune un vechi proverb al indienilor nativi americani. Sărbătorită în fiecare an pe 22 aprilie, Ziua Pământului ne readuce aminte cât de mult ar trebui să apreciem minunatele daruri pe care ni le-a făcut Mama Natură. În fiecare zi ar trebui să avem grijă de Planeta Pământ, să ne implicăm pentru sănătatea și curățenia ei. PSDArgeș va marca această zi prin acțiuni de ecologizare în localități precum Pitești, Mioveni, Mărăcineni, Călinești, Recea, Râca, Popești, Sălătrucu, Valea Mare Pravăț. La acțiuni participă membri ai organizației non-guvernamentale „Prietenii Pădurilor”, ai Asociației “Excentric Young”, voluntari social-democrați, parlamentarii PSD Argeș, conducerea Consiliului Județean, primari și consilieri locali PSD. Deșeurile vor fi colectate selectiv între orele 16-18, acestea urmând să fie transportate de către o firmă specializată autorizată către o rampă de depozitare și reciclare. Acțiunea comună a voluntarilor, reprezentanților societății civile, ONG-urilor de mediu, a consilierilor locali și județeni, a primarilor și parlamentarilor este mesajul pe care Partidul Social Democrat îl transmite pentru a pregăti împreună viitorul, lăsând copiilor noștri o Românie curată și verde!
Argeșul este locul unde ne-am născut, trăim și ne dorim să ne rămână copiii. Județul nostru trebuie să aibă o dezvoltare durabilă în care să îmbinăm armonios grija pentru mediu cu creșterea economică!”, a transmis PSD Argeș într-un comunicat de presă. M.S


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.