La Câmpulung, 6 persoane în izolare

0

Cu toate că zilele trecute o tânără a anunţat că ar fi luat contact cu o persoană abia întoarsă din Italia, iar o a doua a spus că un cumnat a venit în ţară din Italia, speriată fiind că ar putea avea coronavirus, fapt ce nu s-a confirmat la niciuna dintre muscelence, acum, la Câmpulung sunt 6 persoane care au ajuns în autoizolare. Asta după ce o femeie s-a întors de la soţ din Italia, nu a declarat acest aspect şi a fost reclamată de vecini, familia acesteia fiind acum la autoizolare.
Conform hotărârii C.L.S.U. Câmpulung privind măsurile actualizate în vederea prevenirii și limitării epidemiei cu Covid 19 s-a identificat și stabilit că locația de izolare pentru persoanele care sosesc din zona galbenă să fie la spitalul muncipal Câmpulung unde, conform metodologiei, există sistem de supraveghere a sistemului respirator acut cu noul Covid 19.
O altă locație pentru izolare este pe strada doctor Costea, numărul 8 și au mai fost puse la dispoziție două camere la U.P.U. Pediatrie. Spațiul amenajat pentru carantina în vederea cazării persoanelor care vin din zonele afectate sau au avut contact apropiat cu un caz confirmat sau probabil cu persoane bolnave a fost stabilit în incinta clădirii situate pe strada Republicii numărul 59, aici fiind disponibile 4 camere.
Până la acest moment, la Câmpulung, nu a intrat nimeni în carantină și nu a fost înregistrat niciun caz de infestare cu virusul COVID 19. B.Radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.