Aproape de hora retrogradării!

2
0

  • Astra Giurgiu – FC Argeş, sâmbătă, ora 17.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport

FC Argeş nu mai are voie să facă paşi greşiţi în play-out după remiza cu Politehnica Iaşi şi eşecul cu Chindia Târgovişte din primele două runde ale play-out-ului. Piteştenii trebuie să obţină obţină victoria în deplasarea de sâmbătă, de la ora 17.30, în deplasarea de la Giurgiu, contra Astrei.
Înaintea celei de-a treia etape din play-out, Astra ocupă locul 3, cu 23 de puncte, iar FC Argeş se situează pe locul 4, cu 21 de puncte. Andrei Prepeliţă, antrenorul alb-violeţilor, rămâne optimist înaintea acestui duel, chiar dacă FC Argeş aînceput slab play-out-ul: „Nu avem prea mult timp la dispoziţie pentru a pregăti acest meci. Trebuie să ne refacem fizic şi mental după meciul cu Chindia pe care l-am controlat. Să luăm lucrurile bune pe care le-am făcut şi să analizăm greşeala de la gol. Mergem la Astra să jucăm fotbal şi să luăm puncte. Am văzut ultimul lor meci cu Hermannstadt. Sunt o echipă puternică, cu jucători buni. În retur am avut un meci greu la ei, un joc de luptă, pe care l-am câştigat. Băieţii îşi doresc foarte mult să câştigăm şi acum, să adunăm puncte pentru a fi liniştiţi pe finalul acestui play-out. O victorie la Astra ar reda încrederea jucătorilor şi ar aduce linişte. Avem două meciuri în play-out şi am strâns doar un punct. Ambele partide le-am jucat pe un teren greu, a plouat, iar lucrul acesta a contat”. entru a scăpa în mare măsură de emoţiile intrării în hora retrogradării.
Nicolae Muşat: „Să avem încredere în forţa grupului”
Şi Nicolae Muşat este sigur că FC Argeş poate obţine cele trei puncte puse în joc în deplasarea de la Astra Giurgiu.
Fundaşul piteştean este conştient de didicultatea acestui meci, însă are încredere în forţa echipei: „Ne aşteaptă o partidă dificilă, cu un adversar bun, aflat într-o formă sportivă bună. În ultima perioadă au practicat un fotbal frumos şi au câştigat multe puncte. Trebuie să abordăm această partidă cu mare încredere. În vestiar este frustrare după rezultatele cu Poli Iaşi şi Chindia care nu au fost conforme cu ce s-a întâmplat în teren. Încredere avem în continuare. Suntem puternici, suntem un grup unit şi vom rămâne la fel, indiferent ce se va întâmpla şi la meciul cu Astra. Cred că doar prin aceste atuuri am reuşit să obţinem rezultatele foarte bune din returul campionatului. Sunt convins că vom reuşi să obţinem puncte în continuare. Este de datoria noastră de a face tot ce ne stă în puţinţă pentru a ne lupta să ajungem la acel baraj care dă posibilitatea de a merge în cupele europene” a spus Nicolae Muşat înaintea acestui meci. M.D.


2 COMENTARII

  1. Frumoasele realizări de cand FC ARGES,din nou,e păstorit de Psd:
    1.FC ARGES VOLEI,retrogradate innliga2.
    2.BCMU, joaca baschet cu lingurița,niste gloabe.
    3.FC ARGES,fotbal,cu un pas si jumatate in liga 2,si mai vorbeau de cupele europene.. Gentea,esti penibil.

  2. Mai oameni buni , acest Gentea ca om este 0 .Urmatoarea victima va fi Vladoiu cand echipa juca meritele se datorau lui acum cand pierd oamenii de fotbal sunt de vina. Si-a batut joc de Dica,Badea ,Jean Barbu,Sandoi.Cand in viata asta se va compara cu acestia.Se crede Dumnezeu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.