Gospodărie distrusă de incendiu la Sălătrucu

1
0

O gospodărie a fost distrusă de un incendiu izbucnit în cursul nopții, în comuna Sălătrucu. Pompierii sunt de părere că dezastrul a fost provocat de scânteile provenite de la un aparat de sudură . M.S.

 

Azi dimineață, în jurul orei 01.46, pompierii din cadrul Detașamentului Curtea de Argeș, au fost solicitați să intervină, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexa gospodărească în localitatea Sălătrucu, cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

La sosirea forțelor, ardeau în dezvoltare, trei anexe gospodărești și bunurile depozitate în acestea pe o suprafață de aproximativ 57 de mp și circa 20 de mc lemn, propagându-se și la o casă învecinată, unde a ars acoperișul, bunurile depozitate în pod și două camere pe o suprafață de estimativ 150 de mp, anunță ISU Argeș.

Două femei au suferit atac de panică, paramedicii le-au acordat asistență medicală, dar au refuzat transportul la spital. După 4 ore, incendiul a fost lichidat.
Cauza probabilă a producerii incendiului sunt scânteile provenite de la un aparat de sudură.

1 COMENTARIU

  1. ” Pompierii sunt de părere că dezastrul a fost provocat de scânteile provenite de la un aparat de sudură” . Chiar … asa !!! Dara … cin’ la ceas de noapte tarzie, mai suda ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.