Cu o victorie pot urca pe locul 1 în play-out!

0

  • Gaz Metan Mediaş – FC Argeş, vineri, ora 17.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



Fotbalul românesc nu va lua pauză nici în perioada sărbătorilor pascale. Liga Profesionistă de Fotbal a programat la sfârşitul acestei săptămâni o nouă etapă de campionat la Liga I.


FC Argeş va întâlni astăzi, de la ora 17.30, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş, în etapa cu numărul 5 din play-out-ul Casa Liga 1. Cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe în încercarea lor de a-şi atinge obiectivele. Înaintea acestui duel piteştenii ocupă locul 2 al clasamentului, cu 27 de puncte, iar ardelenii pe locul 4, cu 24 de puncte.
Alb-violeţii nu concep decât victoria după ce în cele două confruntări directe din sezonul regular au luat doar un punct. Gazul a câştigat cu 2-0 partida din tur de la Mediaş, iar în retur, FC Argeş şi Mediaşul au terminat la egalitate, 1-1. Ambele echipe vin după o serie de două victorii, FC Argeş reuşind să câştige meciurile cu Astra Giurgiu şi UTA Arad, iar Mediaşul partidele cu Dinamo şi FC Hermannstadt. Cu o eventuală victorie, FC Argeş poate urca pentru o zi pe primul loc al ierarhiei, la egalitate cu Chindia Târgovişte care va întâlni sâmbătă,în deplasarea de la Arad, pe UTA.  M.D.