Găsit inconştient în maşină, apoi recalcitrant cu poliţiştii

0
0

Vineri noaptea, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați prin Servicul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de către un polițist local din cadrul Poliției Locale Mărăcineni, că pe o stradă din comună, a găsit un bărbat care se afla la volanul unui autoturism, având în mână o sticlă ce părea a fi cu băutură alcoolică, iar respctivul nu răspunde, părând a fi inconștient.

La fața locului s-au deplasat patrule mixte, formate din doi polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov și doi jandarmi argeșeni, care au fost amenințați de către bărbatul de la volanul autorismului. Acesta se trezise între timp şi a devenit ulterior agresiv la apariţia oamenilor legii.

Bărbatul în cauză a fost în cele din urmă imobilizat, şi apoi a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea probelor biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuz de recoltare a probelor biologice, conform art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, conform art. 239 din Codul Penal.

S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.