Înfrângere după un joc slab!

2


  • Viitorul Constanţa – FC Argeş 1-0(0-0)



FC Argeș a ratat o primă șansă de a-și asigura și matematic rămânerea în Liga I și în sezonul viitor după ce a pierdut cu 0-1, confruntarea de duminică după-amiază, din deplasare, cu Viitorul Constanța. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Andrei Artean în minutul 48 al meciului cu largul concurs al portarului Alexandru Greab.


Jocul în sine a fost unul destul de slab, ocaziile de gol ale celor două echipe putând fi numărate pe degetele de la o mână. Prima ocazie de gol le-a aparţinut gazdelor, însă fundaşul belgian Jimmy De Jonghe a reuşit să blocheze şutul lui Chiţu. Replica piteştenilor a fost dată de Grecu şi Meya Colli, însă şuturile acestora nu i-au dat emoţii lui Cojocaru. Viitorul a deschis scorul imediat după pauză prin Artean care l-a învins pe portarul piteştenilor cu un şut la colţul scurt. Constănțenii îşi puteau dubla avantajul pe tabelă la doar câteva minute după deschiderea scorului. Chițu a tras la poartă, însă Tofan a reușit să scoată cu ultimele eforturi de pe linia porții. FC Argeş a încercat să restabilească egalitatea până la finalul meciului, însă Viitorul s-a apărat destul de bine reușind să-şi conseve avantajul minim. După această înfrângere, FC Argeş se menţine pe locul secund al play-out-ului Casa Liga 1, cu 31 de puncte, cu trei mai puțin decât liderul Chindia Târgoviște care ieri după-amiază a întâlnit în deplasare pe FC Voluntari.
Caseta tehnică:
FC Viitorul: Cojocaru – Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc (Pedroso 46’) – Ciobanu, Artean, Grameni – Chiţu, G. Ganea (Tsoumou 46’), Jo Santos (Ely Fernandes 90’+1).
Rezerve neutilizate: Căbuz, Grosu, Dănuleasa, Buta, Mălăele, Pitu. Antrenor: Cătălin Anghel.
FC Argeş: Greab – Tofan (Palici 63’), Boldor, Deslandes (Turda 74’), De Jonghe – Meza Colli, I. Şerban (Honciu 74’) – Grecu (Năstăsie 46’), Teles, C. Dumitru (Drăghici 62’) – Malele.
Rezerve neutilizate: Croitoru, Leca, Mediop, Turda. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihăiță Ianovschi.
Cartonaşe galbene: Jo Santos 27’, G. Ganea 37’, Pedroso 80’ / Deslandes 45’+1, Boldor 65’, Honciu 82’.
Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Alexandru Cerei – Iulian Dima.
Observator arbitri: Nicolae Marodin.
Observator joc: Romulus Chihaia. M.D.