Cu calificarea pe masă pentru Conference League!

2
0

  •  FC Argeş – Dinamo, duminică, ora 16.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



FC Argeş va încerca la sfârşitul acestei săptămâni să-şi asigure şi prezenţa la barajul pentru cupele europene după ce a rezolvat ecuaţia rămânerii în Liga I şi în sezonul viitor. Piteştenii mai au nevoie de un singur punct pentru a obţine biletele pentru disputarea meciurilor decisive pentru intrarea în Conference League.


Alb-violeţii speră să-l obţină în confruntarea de duminică, de la ora 16.30, de pe propriul teren, cu Dinamo Bucureşti. Partida din Trivale contează pentru runda cu numărul 8 din play-out-ul Casa Liga 1 iar punctele puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe. Misiunea piteştenilor nu va fi una uşoară având în vedere faptul că vor avea în faţă o echipă cu un moral foarte bun după seria de patru victorii obţinute în campionat. FC Argeş ocupă locul 2, cu 31 de puncte, în clasamentul play-out-ului, iar Dinamo se situează pe locul 5, cu 27 de puncte, cu 3 mai mult ca Astra Giurgiu şi FC Voluntari, formaţii aflate pe locurile de baraj pentru menţinerea în primul eşalon. Chiar dacă bucureştenii s-au îndepărtat momentan de subsolul clasamentului, alb-roşii nu sunt liniştiţi, întrucât un eventual eşec la Piteşti ar readuce Dinamo în zona minată a ierarhiei. În confruntările din sezonul regular, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. În tur, Dinamo s-a impus în Trivale cu 1-0 prin golul reuşit de Camara, fotbalist care nu se mai află în lotul bucureştenilor. La acel meci, centralul Marian Barbu le-a refuzat piteştenilor o lovitură de la 11 m după ce Ricardo Grigore a făcut un placaj ca la rugby asupra lui Drăghici. În returul din „Groapă”, FC Argeş s-a impus cu 2-1, reuşitele alb-violeţilor fiind semnate de Robert Grecu şi Malele. M.D.


2 COMENTARII

  1. Acest meci decisiv pentru ambele echipe poate fi primul cu 25% din capacitatea stadionului ocupata de spectatori. Cu 2 victorii legate Dinamo poate întra în baraj. Important sa terminăm egal acest meci, o victorie ar da mare încredere echipei pentru baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.