Tâlhărie regizată ca-n filme!

0
0

 

Polițiștii argeșeni s-au confruntat cu un caz ciudat de tâlhărie și lipsire de libertate. Pare regizată ca în filme. Patru bucureşteni au ajuns în arestul IPJ Argeş, jefuind un câmpulungean. După ce i-au luat banii şi telefoanele, autorii au luat victima cu maşina lui şi cu toţii s-au dus la Bucureşti unde au încercat să vândă autoturismul. Nu este exclus ca totul să fi pornit de la o datorie pe care argeşeanul o avea la bucureştean, numai că modul în care acesta din urmă a ales să îşi recupereze banii este împotriva legii. M.S.

Un câmpulungean, în vârstă de 31 de ani, era prieten cu un bucureştean căruia i-a spus că merge la Braşov să se întâlnească cu două fete. În timp ce era la polalele Tâmpei, argeşeanul s-a trezit cu bucureşteanul şi alţi trei bărbaţi, fiind atacat şi jefuit. Cei patru bărbaţi, cu vârste între 26 ani şi 33 de ani, i-au furat suma de 3.500 lei, două telefoane mobile şi un lănţişor din aur.

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, au luat maşina câmpulungeanului, un Mercedes care este înscris într-o companie internaţională de taximetrie, l-au urcat şi pe el cu forţa în autoturism şi un plecat la Bucureşti, cu intenţia de a vinde autovehiculul. Aveau nevoie de proprietar ca să perfecteze actele. Intenţionau să obţină pe Mercedes 7.000 de euro însă nu au găsit client.

Atunci au decis să se întoarcă în Argeş, în comuna Muşăteşti, unde locuiesc părinţii victimei. Unul dintre tâlhari a condus autoturismul până în apropierea locuinţei, acolo unde l-a trecut la volan pe proprietarul de drept al maşinii ca să nu ridice supiciuni asupra părinţilor săi. Când au ajuns în curte, câmpulungeanul a prins curaj şi a reuşit să-l imobilizeze pe unul dintre cei care l-au jefuit. Ceilalţi trei au reuşit să fugă. Curios este faptul că victima a sesizat poliţia ceva mai târziu, reclamând păţania.

Cazul a fost preluat de Poliţia Municipiului Curtea de Argeş. Cei trei fugari au ajuns în Curtea de Argeş şi s-au urcat într-un maxi-taxi. Poliţiştii au oprit microbuzul la Merişani şi i-au reţinut pe cei trei bărbaţi. Asupra unuia dintre ei erau cele două telefoane ale victimei. Toţi cei patru tâlhari au fost reţinuţi iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Cazul este departe de a se fi încheiat, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a petrecut totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.