Caravana mobilă de vaccinare este astăzi, la Poienarii de Argeş

0
0

 Astăzi,  echipele mobile de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu”, se află în comuna Poienarii de Argeș pentru imunizarea unui număr de 150 de persoane, dar se așteaptă și mai multe. Rapelul este programat în data de 4 iunie, iar serul folosit este Pfizer-BioNTech. Prefectul Emilia Mateescu s-a deplasat împreună cu caravana mobilă. M.S. 

Prefectul a anunțat că până la această dată, în luna mai, echipele mobile de vaccinare au ajuns și în alte trei comune, după cum urmează: Căldăraru (5 mai), Vlădești (6 mai) și Vulturești (13 mai). Din aceste comune, 275 de persoane au ales să se imunizeze și au programat rapelul în datele de 26 mai, 27 mai, respectiv 3 iunie.

De asemenea, prefectul județului Argeș a informat că urmează ca echipele mobile să ajungă în comunele Ciofrângeni și Poienarii de Muscel pe 16 și 17 mai. La Ciofrângeni s-au înscris până la acest moment 100 de persoane, iar la Poienarii de Muscel 60 de persoane. Și în cazul acestora serul folosit va fi Pfizer-BioNTech.

Prefectul mulțumește tuturor celor care se implică în acest demers, încurajează în continuare oamenii să aleagă responsabil și să prioritizeze sănătatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.