După puncte la Timişoara!

0
0

  • Liga 2, Etapa 9, Play – off: ASU Poli Timişoara – CS Mioveni, astăzi, ora 18:30



5 puncte desparte pe CS Mioveni de locul 2 al clasamentului din play-off, diferenţă care pare foarte greu de remontat, dar nu imposibilă. Condiţia este însă ca, echipa antrenatăde Alexandru Pelici să câştige ambele partide pe care le mai are de disputat până la final, iar Rapidul să nu ia decât un punct cu Craiova.


Primul joc al Mioveniului din acaestă serie de două, este chiar astăzi, la ASU Poli Timişoara, formaţie aflată la 4 puncte de locul 4, ultimul care duce la baraj şi care practic nu mai are niciun obiectiv în acest moment. Partida de la Timişoara începe la ora 18:30 şi este a doua a etapei a 9-a, după ce mai întîi se joacă Dunărea Călăraşi – Csikszereda pentru ca rundă să se încheie cu Rapid – FC U Craiova, toate jocurile fiind programate în aceeaşi zi. ASU Poli – CS Mioveni începe la ora 18:30 şi va putea fi urmărit pe micile ecrane, la Digi Sport şi Telekom Sport.
Galben-verzii vin după o serie slabă de jocuri, începută cu înfrângerea din Bănie cu 4-2 şi remizele de la Csikszereda (2-2) şi Dunărea Călăraşi (1-1), partide care trebuiau câştigate de argeşeni pentru a prinde unul din locurile promovabile direct. Timişorenii au dezamăgit total în acest play-off, rezultatele fiind contrar aşteptărilor: remiză la Dunărea Călăraşi (0-0), înfrângere cu 1-0 la Craiova, înfrângere acasă cu Rapid (1-2), înfrângere în deplasare la Mioveni (0-4), înfrângere acasă cu Csikszereda (0-1), victorie acasă cu Dunărea Călăraşi (2-1), victorie acasă cu Craiova (2-1) şi înfrângere în deplasare la Rapid (0-1).
CS Mioveni a fost cea mai bună echipă în deplasare în sezonul regulat, însă în play-off, lucrurile nu au mai mers la fel, la elevii lui Pelici au câştigat doar un meci (5-1 la Călăraşi), au remizat în două jocuri (1-1 la Rapid şi 2-2 la Csikszereda) şi au pierdut în unul (2-4 la Craiova).
CS Mioveni şi ASU Poli Timişoara au juca în acest sezon de două ori împreună, o dată în prima etapă a campionatului, când s-a terminat 0-0 pe terenul bănăţenilor şi apoi în turul acestui play-off, când a fost 40 pentru argeşeni. Aşadar, singura şansă a galben-verzilor la locul doi, este victoria în această deplasare, însă chiar şi aşa, la finalul zilei, după meciul Rapidului, acest lucru ar putea deveni matematic imposibil de realizat. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.