BCM U FC Argeş Piteşti, în semifinalele campionatului!

1



Echipa de baschet masculin a oraşului s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Masculin după o absenţă cu o dublă victorie în faţa celor de la CSU Sibiu.


BCM FC Argeş Piteşti a câştigat luni primul meci cu 91-83, iar miercuri seară a trecut cu 77-65 în cel de-al doilea joc diisputat contra ardelenilor. Sibienii conduceau la pauza mare cu 39-37, însă după revenirea de la cabine, formaţia pregătită de Tudor Costescu a preluat conducerea pe tabelă în debutul sfertului trei, după un run de 8-0, 45-39. Argeşenii şi-au mărit ecartul la 11 lungimi înaintea uiltimului sfert. Sibienii au încercat să anuleze acest handicap de puncte, însă au greşit destul de mult sub panoiu. Cei mai buni marcatori ai BCM U FC Argeş Piteşti au fost Mladen Jeremic – 20 puncte, Tony Bishop – 18 puncte, Gary Talton – 11 puncte şi Mihai Măciucă – 7 puncte.
Campioana CSM Oradea, următorul adversar
În semifinalele campionatului, BCM U FC Argeş va întâlni campioana CSM Oradea. Semifinalele revin la formatul clasic, adică sistemul „cel mai bun din cinci partide”. Primele două meciuri se vor disputa pe terenul echipei mai bine clasate, iar următoarele două pe terenul echipei mai slab clasate. Evident, în seriile care vor avea nevoie de decisiv, acesta se va juca pe terenul echipei mai bine clasate. Conform programului inițial, această fază a LNBM ar urma să demareze pe data de 25 mai.
Programul semifinalelor :
CSM CSU Oradea (2) – BCM U FC Argeș Pitești (6)
U-BT Cluj-Napoca (1) – CSO Voluntari (4) M.D.