FC Argeş începe pregătirea pe 14 iunie

0
0

  • Trei săptămâni de vacanţă pentru fotbaliştii alb-violeţi



La câteva zile după meciul de la Cluj, cu FC Hermannstadt, fotbaliştii de la FC Argeş au intrat în vacanţă pentru trei săptămâni. Pentru conducerea clubului din Trivale următoarele săptămâni vor fi unele de foc având în vedere că trebuie finalizate discuţiile pentru stabilirea lotului cu care piteştenii vor aborda noul sezon.


Alb-violeţii se vor reveni din vacanţă pe 14 iunie şi vor începe pregătirea pentru următoarea ediţie de campionat. După ce vor face vizita medicală, elevii lui Andrei Prepeliţă şi Mihăiţă Ianovschi vor continua antrenamentele pe plan local. Argeşenii se vor pregăti la Piteşti până pe 26 iunie urmând ca apoi să plece pentru două săptămâni într-un stagiu extern. În cantonamentul din străinătate, FC Argeş îşi doreşte să dispute şi 3-4 partide de verificare.
Prepeliţă: „Îmi doresc un lot de 23-24 jucători”
Antrenorul Andrei Prepeliţă îşi doreşte un lot echilibrat, dar şi mai valoros: „Unii dintre jucători au terminat contractele cu FC Argeş, iar la o parte dintre ei le-am făcut oferte de prelungire. Îmi doresc un lot echilibrat de 23-24 de jucători. Este foarte important să avem fotbalişti valoroşi pe toate posturile. Vreau ca în sezonul viitor să ne luptăm pentru intrarea în play-off. Eu mă declar mulţumit şi de rezultatele din acest sezon, având în vedere de unde am plecat. A fost primul meu sezon ca antrenor, însă întotdeauna este loc de mai bine” a spus tehnicianul pentru site-ul oficial al clubului.
Programul echipei FC Argeş: 14 iunie – Reunirea lotului 15-16 iunie – Vizita medicală 14-26 iunie – Pregătire la Piteşti 27 iunie – 9 iulie – Cantonament extern. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.