A prins-o cu droguri la.. păsărică

0
0

O acţiune organizată pe Aeroportul Otopeni a dus la prinderea unei
tinere în vârstă de 28 de ani, bănuită că transporta droguri din Turcia. A fost prinsă cu aproximativ 350 de grame de metamfetamină. Ca să treacă de poliţiştii de frontieră, a introdus o parte în zonele intime, o parte a înghiţit-o.
„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Piteşti, au documentat activitatea a două persoane bănuite de trafic internațional de droguri de mare risc. În cursul serii de 12 martie a.c., poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Pitești au surprins în flagrant delict, pe un aeroport din București, o femeie din Pitești, în timp ce ar fi încercat să introducă în România, în corp, aproximativ 350 de grame de metamfetamină. Ulterior, femeia a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, la data de 13 martie a.c., a fost surprins în flagrant delict un bărbat, cu care aceasta ar fi colaborat. Din mașina acestuia au fost ridicați 3.000 de lei, medii de stocare, precum și bunuri cu valoare probatorie. În fapt, în perioada 2017 – 2020, cei doi ar fi introdus și comercializat droguri de mare risc în România. Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii, iar în cursul zilei de 14 martie a.c. au fost prezentați Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea preventivă a acestora”, a transmis IPJ Argeş într-un comunicat de presă.
O parte din cantitate a înghiţit-o
Tânăra prinsă de ofiţerii BCCO este piteşteancă. Laura Andreea F. De 28 de ani era urmărită de ceva timp. Se ştia că vine din Turcia şi urmează să aterizeze pe Aeroportul Otopeni, având drogurile asupra ei. Şi cum în bagaje oamenii legii nu au găsit nimic suspect, au trecut la un control…amănunţit. Astfel, au depistat că tânăra avea introdus în zona genitală un tub cu metamfetamină. Nu era toată cantitatea, aşa că oamenii legii au dus-o la sediul DIICOT Piteşti pentru audieri şi au aşteptat să vină momentul ca tânăra să meargă la toaletă ca să elimine cealaltă parte, pe care o înghiţise. Astfel, a fost găsită cantitatea de aproximativ 350 de grame de droguri de mare risc. A doua zi a fost organizat flagrantul, fiind prins şi Mihai I., de 36 de ani, din Bucureşti, cel la care ar fi trebuit să ajungă drogurile. Cei doi au fost reţinuţi, fiind prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Ambii au primit mandate de câte 30 de zile şi au contestat decizia.   M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.