Tatăl în arest, după ce şi-a bătut fiica!

0
0

Fiind beat, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Mioveni şi-a bătut nevasta, dar mai grav de atât, şi-a lovit şi fiica în vârstă de 13 ani, atât de rău, încât fata a ajuns la spital la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.  Agresorul a ajuns în arest, pe numele său fiind emis şi un ordin de protecţie. M.S. 

„Pe data de 29 mai, la Camera de Primiri Urgenţe s-a prezentat o minoră de aproximativ 13 ani. În urma anamnezei făcute de medic s-a constatat că a fost vorba de o agresiune. Totodată şi mama minorei este agresată şi este internată în secţia de ATI a Spitalului de Pediatrie, împreună cu copilul. Şi aceasta, din câte ştiu, are o fractură la un antebraţ. A fost anunţată Poliţia. Ea (n.r minora) este stabilă în momentul de faţă, prezenta un traumatism cranio-cerbral contuzie  minor, contuzie toraco-abdominală forte cu ceva modificări ecografice. Bilanţul lezional este destul de serios şi cu ameninţare letală puternică. Primeşte consiliere psihologică, este sub supraveghere şi tratament, ca nu cumva să fie nevoie de o intervenţie chirurgicală”, a declarat Tudor Ionescu.

„În ziua de 30 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub aspectul lovirii sau altor violențe, și au reținut un bărbat de 38 de ani.
Din verificări, s-a stabilit că în seara zilei de 29 mai a.c., în jurul orei 19:00, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi lovit-o pe soția sa și pe fiica acestora, minoră.
În urma parcurgerii formularului de evaluare a riscului, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu pentru 120 de ore, conform prevederilor Legii 217/2003 R pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeş.

Bătaia administrată de tată, copilei dar şi mamei în prezenţa fetei poate avea efecte asupra psihicului minorei. „Consecinţele sunt puternice. lasă urme adânci. De regulă ei sunt retraşi, inhibaţi, se retrag de grupul de prieteni, pot fi consecinţe dure. Depinde de la caz la caz de personalitatea copilului, de impactul pe care îl are asupra copilului bătaia. În general sunt consecinţe grave”, a precizat psiholog Claudia Paraschiv, referitor la acest caz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.