“Guvernul Cîțu a făcut din România o țară eșuată!”

6
0

  • Ion Mînzînă acuză actuala guvernare



Președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă a criticat în termeni duri actuala guvernare, pentru situația în care a ajuns țara noastră. 


“Într-un timp record, adică în mai puțin de 6 luni, Guvernul Cîțu a făcut din România o țară eșuată! Cu o economie EȘUATĂ, cu un sistem de învățământ EȘUAT, cu un sistem medical EȘUAT, cu o agricultură DECIMATĂ, România devine din ce în ce mai săracă.

Țara se poate salva doar dacă acest Guvern al eșecului pleacă, iar din acest motiv PSD a inițiat o moțiune de cenzură! Și asta deoarece România trăiește de pe o zi pe alta, din împrumuturi masive luate la dobânzi astronomice, prețurile sunt într-o continuă creștere, puterea de cumpărare scade accelerat, banii publici au fost direcționați exclusiv administrațiilor locale conduse de partidele puterii, firmele românești și agricultura au fost abandonate, viitorul a generații întregi de elevi a fost grav afectat, 1.500 euro pe minut se adaugă la deficitul comercial al țării, PNRR s-a transformat din Redresare în Sărăcire Programată, iar sănătatea publică este sub o continuă terapie intensivă! Eșec pe linie! Acest Guvern trebuie să plece!” au fost cuvintele celui care conduce PSD în Argeș. S.M.


6 COMENTARII

  1. Tara asta esuata este opera voastra dragi comunisti post-decembristi! Nu poti da vina pe unul care la revolutie era la scoala in clasele primare cand voi sunteti la butoane de 32 de ani!

  2. Exista multe remedii in farmacii contra păduchilor, adică a voastră si a celor ca voi, cei 4 comentatori !
    Dați fuguța pentru ca e cerere mare din partea coaliției.

  3. Dragnea, Nastase (6 case), Pendiuc, Nicolescu….. dosare penale cu executare. Exemplele pot continua. Cati din psd sunt cinstiti? Unul, doi cel mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.