Poliţiştii nu-i vor ierta pe infractori!

0
0

Aproape 250 de polițiști vor fi la datorie, în medie, zilnic, pentru creșterea siguranței în deplasările pe drumurile publice, asigurarea ordinii şi liniştii publice, prevenirea infracţiunilor de orice gen, în special a celor împotriva patrimoniului şi a faptelor comise cu violenţă, dar şi cu măsuri de protejare a populaţiei împotriva activităţilor de comerţ ilicit, pe perioada minivacanței. M.S.

 

 

Modul de acțiune va fi unul predominant preventiv, însă, dacă vor fi constatate încălcări ale legii, fiecare situație va fi supusă unei evaluări individuale și vor fi aplicate sancțiunile care se impun.

 

 

În perioada minivacanței, în special pe drumurile naționale, intensificarea traficului rutier este de așteptat, în principal datorită participanților la trafic aflați în tranzit spre sau de la locurile unde vor petrece sărbătoarea Rusaliilor, dar și în municipii și orașe, pe fondul cumpărăturilor și al tranzitului spre locurile de vacanță.

 

 

Polițiștii rutieri argeșeni vor acționa pe toate drumurile din județ, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respecta regimul legal de viteză, și a celor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

 

Polițiștii vor avea în vedere și zonele lăcașelor de cult, zonele turistice de pe raza județului Argeș, dar și manifestările cultural artistice organizate în această perioadă, unde se va acționa pentru gestionarea afluxului de persoane și respectarea prevederilor legale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.