Judecat că și-a bătut concubina!

0
0

Un piteștean în vârstă de 45 de ani, va fi trimis în judecată după ce și-a bătut concubina, în vârstă de 52 de ani. Fiind beat, acesta a lovit-o cu pumnii și picioarele, în urma leziunilor suferite, femeia necesitând 10-12 zile de îngrijiri medicale. M.S

 

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și violență în familie.

Din verificări, s-a stabilit că, în seara zilei de 27 mai a.c., un bărbat de 45 de ani, din Pitești, ar fi amenințat-o și lovit-o pe concubina sa.

În urma parcurgerii formularului de evaluare a riscului, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu pentru 120 de ore, conform prevederilor Legii 217/2003 R pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice.

Reamintim că, la data de 02 iunie a.c., cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată” a anunţat IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.