Înjunghiat din cauza facturii la curent!

0
0



Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Buzoești, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de unchi. Cei doi au avut un conflict sâmbătă, ambii fiind băuți. Bărbații s-au luat la ceartă din pricina facturii la energie electrică.


„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în urma unui conflict petrecut în localitatea Buzoești, un tânăr de 20 de ani ar fi fost rănit, cu un cuțit, de către unchiul său, de 50 de ani. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești s-au deplasat cu operativitate la fața locului, bărbatul în cauză fiind condus la sediul poliției, iar victima, transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub aspectul tentativei de omor, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș. După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 26 spre 27 iunie a.c., bărbatul, de 50 de ani, din Buzoești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive” a transmis Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

În urma cercetărilor oamenii legii au stabilit că scandalul a avut loc pe fondul consumului de alcool. Unchiul Radu P., de 50 de ani locuieşte în aceeaşi curte cu nepotul, în case diferite. Construcţiile sunt racordate la acelaşi branşament de energie electrică. După ce au băut împreună, cei doi s-au luat la ceartă din cauza facturii la curent, unchiul reproşându-i nepotulului că el a plătit mai mult decât ar fi fost cazul. La un moment doi cei doi s-au luat la bătaie şi atunci tânărul a fost înjunghiat în zona toracică.

„Bărbatul a fost adus, sâmbătă după-amiază, la Spitalul Județean din Pitești, cu un echipaj al Serviciului de Ambulanța Argeș, prin transfer de la Spitalul Costești. Prezenta o plagă deschisă la nivelul abdomenului. După ce a fost evaluat de specialiștii din Unitatea de Primiri Urgențe, a fost dus în sala de operații. Intervenția chirurgicală a decurs bine, in acest moment, pacientul se afla în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Este conștient, stabil”, a transmis Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.