Stați fără grijă, nu s-a întâmplat omor!

0

  • Cazul: Încăierare în Trivale!



Agresorii care au provocat scandalul din cartierul Trivale, luni seara, au fost identificați fiind reținuți de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești. Bărbații de 20 ani, 29 ani, respectiv 32 de ani, toți din Ștefănești, au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Aceștia susțin că nu s-a întâmplat nimic deși au bătut, din senin, doi oameni pe stradă. Indivizii susțin că victima, care a ajuns la spital și a depus plângere împotriva lor…s-a împiedicat!


„În ziua de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe și au reținut trei bărbați, 20, 29, respectiv 32 de ani, toți din orașul Ștefănești.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 21 iunie a.c., cei trei, în timp ce se aflau în cartierul Trivale din Pitești, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi manifestat acte de violență asupra mai multor persoane, folosind obiecte contondente. După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” a declarat Mădălina Epure, în legătură cu acest caz.

Susţin că victima s-a împiedicat!
Cei trei bărbaţi, Nicuşor S., de 20 de ani, Eugen T., de 29 de ani şi Gheorghe S., de 32 de ani, se aflau luni sera în fața unei shaormerii din cartierul Trivale și mâncau. Martorii spun că în timp ce un bărbat s-a apropiat de ei, aceştia l-au lovit cu pumnii şi picioarele punându-l la pământ. Un al bărbat care a încercat să aplaneze conflictul a fost lovit cu o rangă. După ce au fost reţinuţi, agresorii au avut o altă versiune asupra celor petrecute. „Un băiat, a trecut cu mașina, tare, instantaneu.

Ne-a văzut mai bruneți și n-aveam voie să mâncăm la shaormerie, că suntem niște băieți mai răi. Dar n-am făcut rele, n-am omorât pe nimeni, n-am făcut crimă. A ajuns din greșeala lui la spital. S-a împiedicat! Vă salut cu tot respectul că nu s-a întâmplat omor!”, le-a declarat jurnaliştilor unul dintre bărbaţi. În urma anchetei oamenii legii su stabilit că agresorii nu se cunoşteau cu victimele fiind vorba într-adevăr de un conflict spontan.
M.Sandu Foto: C. Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.