A treia ediţie a festivalului de rock, la Corbi!

0



Între 13 şi 15 august, la Corbi se va desfăşura a treia ediţie a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Un festival aşteptat cu mare interes de iubitorii rock-ului din România, mai ales că anul trecut, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2, festivalul nu s-a putut desfăşura.  


Ca şi la primele două ediţii, lista trupelor ce vor concerta este una plină de nume celebre. Astfel, vineri 13 august vor concerta la Corbi trupele Alternosfera, Riot Monk, Altar şi C.A.S.H., iar sâmbătă 14 august vor urca pe scenă Cargo, Trooper, Bucovina şi Hollywood Rose (trupă-tribut Guns’n’Roses din Ungaria). La afterparty vor concerta Corsar şi Gili Barbu.
Abonamentele de pe platforma ambilet.ro. şi costă 169 de lei până pe 12 august, iar la festival vor costa 180 de lei. Abonamentele pot fi achiziţionate de pe site-ul ambilet.ro. Preţul include şi parcarea, camparea cu cortul sau rulota.

Tot Mihai Capet ne-a mai precizat că participarea la festival este permisă doar pentru: persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol și de la verificarea în Registrul electronic de vaccinare.

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit la festivalul Stonebird. Copiii care nu au împlinit vârsta de 8 ani au acces în zona de festival doar însoţiţi de un părinte. Copiii care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces în perimetrul festivalului doar însoţiţi de un adult. Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de acces liber. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.