„Balonul de Aur nu a fost în vână…”

0

  • Euro prin ochiul specialistului



Fost președinte al FC Argeș și CS Mioveni, actualmente Director al Sălii Sporturilor Pitești, Răzvan Tunaru a analizat pentru Curierul zilei meciurile de duminică seară, din optimile EURO 2020, dar şi cele două partide din această seară, ultimele din această fază a competiţiei.


Olanda – Cehia, după aspectul jocului nu cred că este o surpriză… S-a simţit omul în plus pe care l-a avut Cehia. Practic superioritatea numerică a contat foarte mult într-o zi în care olandezii au jucat foarte slab. În sferturi, Cehia va întâlni Danemarca. Va fi un meci deschis oricărui rezultat pentru că nu sunt diferenţe de valoare.

Belgia – Portugalia, un meci cu două repriye diferite. Prima a aparţinut belgienilor, iar a doua portughezilor. Un gol de excepţie a făcut diferenţa. Portugalia a ratat ocazii clare. Balonul de Aur nu a fost în vână. Cred că Belgia are forţa să se bată la titlu.

Anglia – Germania poate fi oricând o finală, la fel ca Belgia-Portugalia. Se joacă pe Wembley iar terenul propriu poate face diferenţa. Germania a avut evoluţii oscilante însă nemţii tot nemţi rămân. Dacă ajung în semifinale pot câştiga trofeul….
Suedia – Ucraina, un joc în care şansele sunt 50 cu 50%. Scandinavii au avut om în plus şi cu Polonia şi au câştigat cu emoţii. Ucraina s-a calificat norocos de pe locul 3, însă şi Danemarca, în 1992, a venit de la plajă şi a câştigat Euro. Nu ştiu dacă vreuna din ele poate ajunge mai sus de sferturi pentru că vor rămâne 2-3 favorite”. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.