Un candidat eliminat, la a doua probă, la BAC

0



Ieri s-a desfăşurat cea de a doua probă la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021. Candidaţii au susţinut proba scrisă la matematică sau istorie. Un elev a fost eliminat după ce a fost prins copiind cu telefonul. Din cei 4.495 candidaţi înscrişi au fost prezenţi 4.058.


La a doua probă scrisă a examenului naţional de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2021 (Matematică şi istorie) în judeţul Argeş au fost prezenţi 4058 de candidaţi, 2778 susţinând proba la matematică, iar 1280 proba la istorie. Pentru tentatiă de fraudă, a fost eliminat un singur candidat. Acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Subiectele şi baremul de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie. Celelalte probe se vor desfăşura conform următorului calendar: astăzi, 30 iunie – proba la alegere a profilului şi a specializării; mâine, 1 iulie – Limba şi literatura maternă.

Rezultatele finale, pe 9 iulie!
Primele rezultate vor fi afişate în data de 5 iulie, până la ora 12:00. Contestaţiile pot fi depuse/transmise în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situaţie, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urrnare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie M.S


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.