Cristea, Scarlatache și Balaur, primele 3 transferuri

0
0



CS Mioveni a mutat și ea în această vară pe piața transferurilor și până acum a adus trei jucători cu experiență în Liga 1.


Astfel primul venit în această vară de Adrian Scarlatache, fundaș care are 34 de ani (n.5.12.1986, Tr Măgurele). Acesta are peste 140 de meciuri în Liga 1. În cariera sa a trecut pe la echipele: Dinamo II, Pandurii, Jiul, Dinamo, CS Dacia Mioveni, CS Otopeni, Dinamo, Khazar Lankaran (Azerbaidjan), Astra, Inter Baku (Azerbaidjan), Hermannstadt.

Apoi lotului galben-verde s-a alăturat la munte, un alt fundaș, Ionuț Balaur. Acesta a împlinit de curând 32 de ani (n. 6.06.1989, Vaslui). Balaur are aproape 150 de meciuri în Liga 1, iar până acum, în carieră a bifat următoarele echipe: FC Vaslui, CSM Focșani, FC Vaslui II, CS Otopeni, ASA Tg Mureș, FC Voluntari, Dunărea Călărași și din nou FC Voluntari. Tot la Poiana Brașov s-a alăturat de câteva zile și atacantul Andrei Cristea, care are 37 de ani (n. 10 mai 1984, Bacău).

Acesta are 368 de meciuri în competițiile interne, dintre care 359 numai în Liga 1, unde a marcat 101 goluri. Acesta însă a mai evoluat și în 2. Bundesliga, Regionalliga Süd – Germania, Azerbaijan Prem. Lyga, Lega Pro Divisione, Supercoppa Lega Pro – Italia. Pornind de la FCM Bacău, Cristea a mai jucat până acum pentru: Steaua, Poli Timișoara, Poli Iași, Dinamo, Karlsruher, Karlsruher II, Dinamo II, FC Brașov, Qabala, Salernitana, Martina Franca, U Craiova. Din 2015 se află la Poli Iași, cu o scurtă pauză de jumătate de sezon petrecută în Bănie. Noul jucător galben-verde mai are 39 de partide în Cupa UEFA, dar și 10 prezențe la echipa națională.

Urmează meciul cu Rapid
CS Mioveni va încheia astăzi scurta perioadă de cantonament de la Poiana Brașov, acolo unde echipa s-a aflat de pe 24 iunie. Elevii lui Pelici se vor întoarce acasă, dar nu înainte de a juca un nou meci amical. Adversară va fi Rapid, echipă nou-promovată și ea în Liga 1. Meciul se va disputa de la ora 10:30, pe terenul de la Ghimbav. Acesta este al treilea joc amical al acestei veri, după cele cu Olimpic Zărnești și Farul Constanța. Până la începerea campionatului, pentru CS Mioveni mai urmează două amicale, unul cu FCSB pe 7 iulie, la Berceni și altul cu Petrolul pe 10 iulie la Mioveni. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.