Gelu Tofan este noul președinte PNL Pitești!

0
0



Duminică, în sala Filarmonicii Pitești au avut loc alegerile pentru organizația municipală Pitești a Partidului Național Liberal. În lupta pentru funcția de președinte al PNL Pitești s-au înfruntat Gelu Tofan, viceprimarul Piteștiului, și Mihai Coteț, consilier local. Noul președinte al PNL Pitești este Gelu Tofan care a învins la o diferență de 63 de voturi.


Gelu Toafn a câștigat alegerile cu 273 de voturi față de 210 voturi obținute de Mihai Cotești. Astfel, viceprimarul Piteștiului a devenit lider al PNL Pitești, funcție deținută interimar de Marius Postelnicescu, acesta din urmă nedorind să candideze din motive de sănătate.
După ce rezultatul alegerilor au fost validat, Mihai Coteț a anunțat că va depune contestație.

Acesta susține că alegerile au fost fraudate după ce nu a fost permis accesul în sală a unor membri PNL, cu state vechi, în timp ce s-a permis unor membri înscrişi în PNL de câteva zile să voteze.
Noul președinte al PNL Pitești a declarat imediat după alegeri: „ Doresc să mulțumesc încă o dată tuturor colegilor din PNL Pitești pentru prezență și pentru vot. Vă asigur că vom reuși împreună să facem tot ce ne-am propus.
În ciuda a ceea ce spun foștii noștri competitori, alegerile s-au derulat corect și statutar. Îmi pare rău că ei au altă parere.
Sunt însă convins că vor accepta, în cele din urmă, opțiunea membrilor partidului și nu vor abandona crezul liberal”,a spus Gelu Tofan. Acesta a precizat că următorul său obiectiv este să devină primar al Piteştiului. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.