“Una din finalele care trebuia să se dispute…”

0

  • Euro prin ochiul specialistului



Răzvan Tunaru a comentat pentru cititorii ziarului nostru și meciurile disputate în sferturile de finală la EURO, dar totodată a făcut pronosticuri și pentru semifinale.


“La loteria penaltyurilor, norocul a fost de partea Spaniei. Deși au început prost loviturile de la 11 m. Inspirația portarului a adus calificarea. Italia a avut apoi un joc mai bun și deține clar un statut de favoriți la câștigare. Danemarca a câștigat clar și meritat după aspectul jocului, iar Anglia a avut meci fără istoric, cu începuturile ambelor reprize de partea ei, în care a și marcat. A fost diferență mare de valoare…

Urmează semifinalele… Spania – Italia, este una dintre finalele care trebuia să se dispute. Este un meci deschis oricărui rezultat. Apoi, Anglia joacă cu Danemarca pe Wimbledon, au public, au teren, au vână și sunt favoriți, englezii. Dar, să nu fie iarăși vreo surpriză din parte danezilor, care au câștigat mai de mult trofeul câmd au venit după plajă… Au nu au venit tot de acolo… au venit de la reanimare ca să spunem așa…” spunea fostul preșdinte al FC Argeș, Mioveni și Muscelul. S.M.