Doi răniţi, la Albota

0
0



Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc luni seara, în comuna Albota. Şoferul unui BMW, a ieşit dintr-o staţie peco, fără să se asigure, fiind lovit de un autocamion. Două perosane au ajuns la spital cu multiple leziuni.


Accidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 21,30. Marius O. de 33 de ani, din Câmpulung, se afla la volanul unui BMW. Pe locul din dreapta se afla Maria G., de 31 de ani, din Craiova. Conducătorul auto a intrat la o benzinărie din Albota iar la ieşire nu s-a asigurat corespunzător, potrivit concluziilor oamenilor legii. A ieşit în stradă fiind izbit cu putere de un autocamion care se îndrepta dinspre Piteşti către Slatina, condus Marin D., de 49 de ani, din Slatina.

Din cauza impactului BMW-ul a fost distrus în partea din faţă, iar autocamionul a părăsit şoseaua. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului și a pasagerei. Cei doi au fost transportaţi la spital de un echipaj SMURD. Marius O. era policontuzionat, având contuzii la antebratul stâng, contuzie la glezna dreaptă, contuzie toracică. Maria G. avea, de asemenea, multiple contuzii şi un hematom la cap. Cei doi au fost internaţi la Secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.