A bătut o bătrânică!

0
0



Aflat în vizită la un prieten, un bărbat de 42 de ani, a asistat la un scandal şi în loc să încerce să aplaneze conflictul a intervenit sărind la bătaie. Acesta a lovit o bătrânică în vârstă de 75 de ani. Femeia a avut nevoie de mai mult de zece zile de îngrijiri medicale în urma loviturilor primite.


Pe data de 25 iunie, Daniel P., de 42 de ani,din comuna Mărăcineni, se afla în vizită la un prieten din localitate. Cei doi beau împreună când gazda s-a luat la ceartă cu nişte vecini. Martor la discuţiile aprinse, Daniel P. a intervenit ca să-şi susţină prietenul. Cearta a escaladat şi individul furios a sărit la bătaie.

I-a căzut victimă o femeie, în vârstă de 75 de ani, care avusese curajul să-l apostrofeze şi să-i atragă atenţia să nu se bage în discuţii dacă nu are habar despre ce este vorba. A lovit-o cu picioarele, provocându-i leziuni care au necesitat 10-12 zile de îngrijiri medicale, potrivit raportului medicului legist. Imediat după scandal femeia s-a temut să depună plângere.

Miercuri însă, aceasta a formulat reclamaţie, iar poliţiştii Secţiei Rurale Bascov au întocmit pe numele agresorului, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.
Daniel P. a fost reţinut pe bază de ordonanţă, ieri fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Acesta a fost eliberat din arest, fiind plasat sub măsura controlului judiciar. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.