Cetăţenii, somaţi prin Ro-Alert

0


Cazurile de coronavirus cresc accelerat: 59 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost anunțate, azi, sâmbăta, 21 martie în România, acesta fiind cel mai mare număr de infectări confirmate anunțat într-o singură zi pe teritoriul ţării noastre de la debutul epidemiei. Astfel, numărul total al persoanelor infectate din Romania a ajuns la 367. Dintre aceștia, 3 sunt în stare gravă, la terapie intensivă.
Din nefericire, și numărul romanilor care au murit de COVID-19 în afara granițelor a crescut, ajungând sâmbătă la 7, iar numărul celor confirmaţi pozitiv a ajuns la 30. Numărul persoanelor bolnave de COVID-19 a ajuns la 250.000 în toată lumea, iar decesele au trecut de 11.400. Situația rămâne dramatică în Italia, unde nu mai puțin de 627 de oameni au murit în ultimele 24 de ore și numărul total al deceselor a depășit 4.000.
„Evitați expunerea persoanelor vârstince din familiile d-voastră la acest risc printr-un comportament responsabil. Vă rog mult evitați la maxim activitățile care nu sunt esențiale în aceasta perioada!”, spune Arafat. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.