Reacţiile colegelor de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

0


“Incertitudinea este cea mai mare problemă în acest moment! Personal, sper să ne întoarcem cât mai repede pe teren, dar nu ştiu în ce măsură va fi posibil lucrul acesta, în contextul ultimelor evenimente.


Totuşi, încerc să fiu pozitiv şi spun că luna mai o văd plină de fotbal! Cât despre un program de pregătire, avem două-trei variante, generale. Însă, doar atunci când vom cunoaşte toate detaliile necesare (data de reluare a campionatului, câte meciuri vor fi, când vor fi, din câte în câte zile se va juca, etc) vom putea vorbi la modul concret despre ce avem de făcut”
Costel Enache . Petrolul
“Ştiu că auziţi lucrul acesta frecvent în ultima perioadă, însă este important ca în aceste momente să ne păstrăm calmul şi să nu uităm că sănătatea este primordială. Spre binele familiilor noastre şi a tuturor persoanelor din jur este important să stăm în casă. Haideţi să privim partea plină a paharului. Gândiţi-vă că putem urmări filmele pe care până acum nu am avut timp sau putem citi cărţile preferate”
Bogdan Barbu – U Cluj
”Sunt prinşi şi ei, ca şi noi într-o situaţie cu care nu s-au mai întâlnit până acum. Încearcă să găsească soluţiile optime pentru a continua activitatea, deşi, din punctul meu de vedere, la modul cum evoluează această pandemie, nu ştim cum vor reuşi să reia campionatul sau alte competiţii sportive. E destul de delicat. Eu sper să găsească soluţiile optime. E normal să pună pe primul plan sănătatea şi, după aceea, competiţia sportivă. Din punctul meu de vedere, şi am mai spus-o şi înainte de a intra în această situaţie, cred că sezonul e compromis. Nu cred că vor mai putea fi reluate competiţiile sportive”
Camilian Floroiu – Pandurii Tg Jiu S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.