La 18 ani, tâlhar la drumul mare!

0
0



Abia a împlinit 18 ani şi are o grămadă de probleme cu legea. Cercetat în mai multe dosare de furt calificat, Florjn S. din Băiculeşti va fi trimis în judecată pentru tâlhărie calificată. Asta după ce, a furat portofelul unui tânăr și l-a atacat cu o şurubelniţă.


În seara de 23 iunie, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Piteşti, urca pe strada Eroilor. În spatele lui mergea, la mică distanţă, Florin S., de 18 ani, din comuna Băiculeşti, zis Ninică. Adolescentul a văzut cum i-a căzut portofelul tânărului, iar în loc să-l strige şi să-i atragă atenţia, s-a apropiat şi l-a luat. Între timp, păgubaşul a sesizat şi l-a văzut pe individ chiar în timp ce fugea cu bunurile sale. A pornit în urmărirea lui. A urmat o cursă nebună, în urma căreia Florin S. a fost prins.

Făptașul a înapoiat portofelul, numai că, păgubaşul îl prinsese bine de haine şi în ținea strâns, intenţionând să-l reţină până la sosirea poliţiştilor. Ca să scape, autorul a scos o şurubelniţă şi l-a ameninţat pe tânărul piteştean. Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările, iar dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Citiți și: Ce făcea dl Cîțu pe când ”stătea” în Noua ZeelandăFlorin S se află în arest preventiv. Acesta mai este trimis în judecată în alte trei dosare pentru furt. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.