Câini ucişi cu sânge rece de doi copii!

0



Imagini cutremurătoare au ajuns în spaţiul virtual după ce doi băieţi în vârstă de 12 ani, respectiv 14 ani, din Costeşti, au ucis, cu sânge rece, doi câini. Culmea este că filmările au fost trimise chiar de către cei incriminaţi pe un grup de whatsApp al şcolii. Poliţiştii au fost sesizaţi de faptele de o cruzime ieşită din comun şi au demarat cercetările pe numele minorilor fiind întocmit dosar penal.


Filmele au devenit virale, fiind postate pe un site ce aparţine unei asociaţii de protecţie a animalelor. Cei care au făcut publice imaginile au precizat că nu pot fi vizionate acestea putând fi însă depuse ca probă împotriva celor doi copii. „Atentie, imagini care vă pot afecta emotional!!!

Nu recomandăm vizionarea filmării de mai jos!!Video le-am postat doar ca să le puteţi trimite către poliţie ca probă la plângerile penale (…) Cel care ucide cu o bestialitate ieșită din comun acesti pui de cățel se numeşte ( …) Ce este mai grav este că a postat aceste video pe un grup şcolar de whatsapp, iar la sfârșitul uneia dintre filmări se pare că spune aşa o să facă şi cu copiii de la şcoală!! (…) Întrebat tatăl minorului de către părinţi cum este posibil aşa ceva, acesta răspunde “pai nu puteam să scap de ei”, referindu-se la puii de căţei.

Deci este conştient sau părtaș la fapta minorului, dacă nu cumva este cel care pune copilul să facă asta” scrie în postare Kola Kariola. La final cel care a scris textul face un apel către argeşeni să înainteze plângeri la instituţiile abilitate, împotriva autorilor.

Cercetați pentru uciderea cu intenție a animalelor

Imaginile au ajuns în în posesia poliţiştilor. Excat aşa cum scria în postare, sunt imposibil de urmărit. Înregistrarea arată pas cu pas cu sunt ucise cele două animale cu un bolovan şi cum agonizau. Ancheta a scos la iveală că nu un copil a făcut asta, ci doi! Băieţii au fost audiaţi de oamenii legii, fiind ceretaţi penal. „Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Costești și polițiștii Biroului Protecția Animalelor s-au sesizat și au desfășurat verificări, în urma cărora au identificat doi minori, de 12, respectiv 14 ani, din oraşul Costești, bănuiți de uciderea cu intenție, fără drept, a doi câini.

Minorii au fost audiați, în prezența părinților și au recunoscut fapta.Trupurile animalelor vor fi ridicate, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”uciderea animalelor cu intenție, fără drept”, prevăzută de Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, în vederea luării măsurilor legale în consecință”, a transmis IPJ Argeş.

Citiți și: Drum de acces construit după 11 ani!În ceea ce priveşte acuzaţiile din postare referitoare la atenţionarea făcută de unul dintre autori pe înregistrare, cum că așa le va face și copiilor de la școală, la audieri copilul a susţinut că a bravat şi că nu se referea la cineva anume. Astfel, oamenii legii nu au putut reţine şi infracţiunea de ameninţare. Oamenii legii îi au în vizor și pe părinți, urmând a se stabili dacă au știut de atrocitățile comise de copii. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.