Andrei Prepeliță: ”Mergem să scoatem punct sau puncte!”

0
0



Andrei Prepeliță, tehnicianul grupării din Trivale, este optimist înaintea primului meci oficial din noul sezon competițional.


Principalul alb-violeților a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova despre stagiul de pregătire din Austria și despre meciul de sâmbătă seară, din Bănie, cu juveții: ”A fost o perioadă de pregătire foarte bună. Am avut două stagii, unul la Pitești de 10 zile, iar altul în Austria de 12 zile, unde am jucat și patru meciuri amicale.

Eu cred că băieții sunt foarte bine pregătiți din punct de vedere fizic, cât și tactic. Lucrăm la ultimele finisaje tactice în aceste două zile. Ne așteaptă un meci greu contra unei echipe care își propune titlul. Întâlnim o echipă cu jucători foarte buni, de Națională, dar mergem acolo să scoatem punct sau puncte. Este primul meci, vom lua fiecare joc în parte, iar la final sperăm să atingem obiectivul.

Din punctul meu de vedere, intrarea în play-off este un obiectiv realizabil. Până să ajungem acolo trebuie să ne gândim la fiecare meci în parte. Cu siguranță, dacă vom fi echilibrați vom ajunge acolo. Anul trecut, după prima parte a campionatului eram pe ultimul loc și apoi, cu această gândire jocul ne-a adus în situațșia să fim la mâna noastră să ajungem în play-off. Nu s-a întâmplat, dar sperăm ca anul acesta să reușim.

”Vor mai veni 2-3 jucători”

Tehnicianul grupării din Trivale mai așteaptă întăriri pe anumite posturi: ”Cu siguranță vor mai veni 2-3 jucători pe posturile unde nu suntem acoperiți. Sunt mulțumit de lot. Cred că asta este gândirea normală, așa cum a fost și în iarnă. Avem încredere, forța echipei s-a văzut anul trecut. Am păstrat un nucleu de jucători importanți și au venit jucători buni care s-au integrat foarte bine. S-au acomodat și sper să avem rezultate împreună. În principiu, am conturat primul 11-zece, dar mai sunt două posturi la care ne mai gândim în aceste zile”.

”Este neplăcut să joci fără spectatori”

Principalul echipei noastre se așteaptă la un sezon mult mai greu decât cel precedent, având în vedere că în prima prima ligă au promovat Rapid și FC U Craiova, echipe de tradiție: ”Sunt două echipe cu bugete foarte bune care au investit în această perioadă, două echipe cu suporteri și cred că va fi un campionat frumos. Spectatorii vor reveni pe stadioane și cred că va crește nivelul competiției.

Nu a fost plăcut să jucăm fără spectatori. Acum, cu această pandemie, am fost nevoiți să jucăm fără spectatori. Practic joci pentru suporteri. Este un spectacol și cred eu că va fi mult mai bine și pentru noi să jucăm cu suporteri. Cred că publicul poate fi al 12-lea jucător pentru noi la meciurile de acasă”.

Citiți și: “Vrem să începem cu dreptul”

Mesaj pentru tricolori

Prepeliță a avut și un mesaj pentru reprezentativa României care astăzi a decolat spre Tokyo: ”Le doresc multă baftă jucătorilor echipei naționale la Jocurile Olimpice. România ajunge după foarte mulți ani la o astfel de competiție și sper să ne facă mândri”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.