Primul meci din Liga I, acasă!

0
0

  • Liga 1, Etapa 2: CS Mioveni – Rapid, astăzi ora 21:30, în direct la Digi Sport, Telekom Sport, Look TV



CS Mioveni debutează astăzi în Liga 1 și pe propriul teren, trupa antrenată de Alexandru Pelici urmând să primească vizita Rapid-ului.


Astfel, după meciul pierdut în prima etapă, la Mediaș, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, galben-verzii vor întâlni una dintre echipele cu care s-a luptat anul trecut la promovare.

Meciul cu Rapid este programat la ora 21:30, se joacă cu spectatori – maximum 50 din capacitatea stadionului, iar biletele care costă 20 de lei s-au pus în vânzare de miercuri și se mai găsesc și astăzi până la ora meciului, la stadion. CS Mioveni vine așadar după eșecul nemeritat de la Mediaș, acolo unde argeșenii au jucat mai bine ca adversarul, au dominat și-au creat ocazii dar nu au marcat.

De partea cealaltă, Rapid a câștigat primul meci, pe propriul teren, 1-0 cu Chindia, după o partidă în care nu a impresionat, dar a profitat de ratările oaspeților și a fsot purtată pe sus de suporteri. Cele două echipe s-au mai întîlnit și anul trecut de 3 ori, iar Mioveniului a obținut aproape maximum. Mai întâi în sezonul regular a cîștigat cu 3-0 în deplasare, la primul meci al lui Pelici pe bancă.

Apoi în turul play-off-ului mai întâi a fost egala 1-1, iar apoi la Mioveni, gazdele s-au impus cu 1-0, rapidiștii fiind deja promovați la ora partidei. Înaintea începerii campionatului atât CS Mioveni cât și Rapid și-au întărit loturilor, giuleștenii aducând câteva nume consacrate ale fotbalului românesc, ca Săpunaru și Grigore, în timp ce argeșenii i-au dat credit golgeterului în activitate al Ligii 1, Andrei Cristea, dar și lui Scarlatache, Dumitriu și Balaur.

Partida de la Mioveni de diseară se anunță una disputată, ambele echipe dorind să adune puncte în acest început de campionat. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.