Motociclist mort în Câmpulung

0
0
Motociclist
Motociclist

Motociclist



Accident mortal la Câmpulung. Un bărbat de 30 de ani şi-a pierdut viaţa într-o autoaccidentare.


Totul s-a produs pe Bulevardul Mihalache din municipiu.

Impactul a fost deosebit de violent!

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Câmpulung, care conducea o motocicletă pe Bulevardul Ion Mihalache de pe raza localității de domiciliu, din direcția Pitești spre Brașov, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut.

MotociclistDe la locul în care anchetatorii au stability că ar fi avut loc impactul, motorul tânărului s-a dus târâş circa 200 de metri. Impactul bărbatului cu solul a fost deosebit de puternic, astfel că acesta a suferit vătămări corporale deosebit de grave, iar viaţa nu i-a mai putut fi salvată, din păcate, motociclistul a decedat, în drum spre spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.192 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

Condus acasă de motocicliști!

Duminică, trupul motociclistului a fost ridicat de la Laboratorul de Tanatologie din Câmpulung. La poartă a fost aşteptat de familie, dar şi de câţiva motociclişti care-l cunoşteau şi care au dorit să îl conducă pe drumul spre caşă, spre locul părintesc, la Boteni. Astfel că, motoarele turate, i-au adus un ultimo omagiu tânărului care şi-a pierdut viaţa într-un mod atât de violent! B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.