Accidente în lanţ cu motociclişti!

1
0



În ultima perioadă tot mai multe accidente în care sunt implicaţi motociclişti se produc, nu numai în Argeş, în toată ţara. Vineri noaptea un tânăr de 30 de ani din Câmpulung, motociclist, a decedat, apoi un altul din Dârmăneşti de 16 ani era să-şi piardă viaţa duminică, iar luni alte eveniment de acest gen s-a produs pe Transfăgărăşan. 


Alexandru Mihai Stan în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața vineri, spre sâmbătă pe Bulevardul Mihalache din municipiu Câmpulung. Acesta conducea o motocicletă pe raza localității de domiciliu, din direcția Pitești spre Brașov, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut.

De la locul în care anchetatorii au stabilit că ar fi avut loc impactul, motorul tânărului s-a dus târâş circa 200 de metri. Impactul bărbatului cu solul a fost deosebit de puternic, astfel că acesta a suferit vătămări corporale deosebit de grave, iar viaţa nu i-a mai putut fi salvată, din păcate, motociclistul a decedat, în drum spre spital.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un minor de 16 ani, din Pitești, posesor de permis de conducere categoria A1, care conducea o motocicletă corespunzătoare categoriei, pe DJ 731, pe raza localității Dărmănești, direcția spre Mioveni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, căzând.

Minorul a fost transportat la o unitate medicală, fiind rănit ușor. De asemenea, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Doi motociclişti răniţi pe Transfăgărăşan

Luni, alţi doi motoiciclişti au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi, un bărbat şi o femeie. Cei doi s-au accidentat pe Transfăgăraşan la Km 59+300.

Un echipaj de jandarmi era în zona respectivă, aceștia au observat accidentul, cerând sprijin pompierilor și totodată, jandarmi au rămas la fața locului până la sosirea echipajului SMURD, pentru a a proteja victimele, deoarece sunt urși în zonă.

Femeia a fost rănită la membrul inferior stâng și a fost transportată la spital. Bărbatul nu a suferit răni și nu a fost asistat medical. La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii care au demarat cercetările în acest caz. B.R.


1 COMENTARIU

  1. Am casa la tara pe un drum județean spre Brădet. Sâmbătă + duminica trec coloane de motocicliști intr-o viteza amețitoare, parca zboară !!! Spre ghinionul unora dintre ei drumul inconștientei ii duce la dezastru. Îmi pare rău sa spun asta însă este din păcate purul adevăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.