“Ne lipsește golul!”

0

  • Alexandru Pelici după înfrângerea cu Rapid



CS Mioveni a pierdut vineri al doilea joc din Liga 1, cu Rapid, giuleștenii impunându-se în deplasare cu 2-0.


La finalul partidei, antrenorul principal al galben-verzilor, Alexandru Pelici a făcut o analiză a jocului și a spus când va trage linie și va vedea clar ce jucători pot face față ș ice fotbaliști mai trebuie aduși. ”Speram la un rezultat bun.

Degeaba ne creăm ocazii dacă nu le fructificăm. Am primit gol la o fază fixă, relativ simplă. Am încercat a doua repriză am încercat să revenim în joc, dar am comis acea greșeală la golul doi, o verticalizare simplă care ne-a surprins. Nu știu dacă nu e ce trebuie.

Ne lipsește golul. Vom vedea, vom analiza. Ne-am asumat acest lucru în momentul când le-am dat șanselor. E normal să le arătăm și să le dăm șansa de a juca în Liga 1 pentru că ei au adus echipa aici. Sigur că acest lucru nu va merge la nesfârșit.

Nu vrem să retrogradăm. Dacă am ajuns aici, nu vrem ca după un an să fim din nou în Liga 2. Mai sunt două trei meciuri până când se va trage linie. Până în septembrie se mai pot face transferuri și fiecare dintre noi trebuie să fie conștient că este sub presiune, asta înseamnă Liga 1. Obiectivul este să facem cât mai multe puncte. Vrem să aducem puncte în fiecare joc”, a declarat Alexandru Pelici la finalul partidei. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.