CAN-AM MAVERICK X3 X RC TURBO RR, un SXS performant construit pentru extrem

0

Piloții care doresc să își testeze limitele vor găsi în modelul side-by-side Can-Am Maverick X3 X RC Turbo RR partenerul potrivit: manevrabil, puternic, excelent echipat.

SXS-ul Maverick X3 X RC Turbo RR a fost special proiectat pentru a permite rularea în condiții din cele mai dure, fiind capabil inclusiv de cățărare pe stânci. Este un vehicul 4×4 de teren care va depăși cu brio obstacolele iminente pe drumurile off road de tot felul, lăsând concurența în urmă atunci când intră într-o competiție. Puteți descoperi întreaga gamă de SXS-uri Can-Am Bombardier în oferta ATVisti.

Can-Am Maverick X3 X RC Turbo RR are în dotare un motor supraalimentat care dezvoltă până la 195 cai putere. Oferă o aventură off road la înălțimea celor mai exigenți rideri. Veteranii sportului care practică un stil de pilotare agresiv vor fi imediat impresionați de puterea și manevrabilitatea care caracterizează SXS-ul de față.

Can-Am Maverick X3 X RC Turbo RR oferă o listă lungă de atribute tehnice de top: suspensie spate TTX cu lungimea cursei de 610mm (24-inch); braț dublu în A pe față (este inspirat de trophy truck-uri, camioanele de competiție), lungimea cursei 559mm (22-inch), cutie automată tip CVT cu Quick Response System X ventilată cu flux ridicat de aer. La toate acestea se adaugă servodirecție DPS, amortizoare FOX† 2.5 PODIUM RC2† Piggyback, cu viteză dublă de compresie și ajustări de revenire și amortizoare FOX† 3.0 PODIUM RC2† pe spate.

Pachetul de dotări înglobează tehnologia exclusivă Smart-Lok cu tracțiune selectabilă 2WD / 4WD cu diferențial blocabil frontal / 4WD ROCK / 4WD TRAIL. Cockpit-ul este gândit pentru spațiu și confort, în timp ce pilotul dispune de centuri de siguranță în 4 puncte cu căptușeală din material moale în zona umerilor care îl mențin relaxat chiar și atunci când turometrul sare peste limita stabilită.

Motorul Rotax ACE (Advanced Combustion Efficiency) 900 cc Turbocharged, în 3 cilindri, pe răcire cu lichid vine prevăzut cu intercooler și cu filtru de aer de înaltă performanță.

Riderul va putea aborda cu încredere momentele critice pe traseu, ca de exemplu atunci când vehiculul rămâne împotmolit. În acest caz, poate recurge la utilizarea troliului din dotare, de capacitate 2041 kg, cu sfoară sintetică. Troliul este un accesoriu indispensabil când vă aventurați în off road, este deosebit de practic și util.

Instrumentarul de bord multifuncțional digital cu ecran 7.6 inch vine prevăzut cu tastatură touch și oferă datele necesare unei experiențe de riding în parametri optimi (vitezometru, turometru, kilometraj, indicator: trip, ore funcționare, treaptă viteză, ECO Mode, Sport Mode, nivel combustibil, centură de siguranță, diagnostice, ceas, la care se adauga sistemul Securitate Digital RF cu buton Start/ Stop).

În plus, Maverick X3 X RC Turbo RR mai beneficiază de următoarele echipamente: bară frontală și scuturi HMWPE, portiere ½, plafon din aluminiu, centuri de siguranță în 4 puncte cu căptușeală din material moale în zona umerilor, bară antiintruziune, bascule față / spate, cârlig remorcare.

Suma specificațiilor tehnice de vârf și dotările la cele mai noi standarde, alături de un aspect modern și agresiv recomandă side-by-side-ul Can-Am Maverick X3 X RC Turbo RR pentru pilotare în condiții extreme. Un aliat conceput pentru drumuri off road care va deschide un capitol nou pentru orice rider pasionat.

Surse foto: brp-world.com