Mihăiță Ianovschi: ”Să ne schimbăm atitudinea și mentalitatea!”

0
0



Mihaiță Ianovschi, unul dintre cei doi antrenori ai echipei FC Argeș, consideră că piteștenii ar fi trebuit să câștige toate punctele la Mediaș având în vedere aspectul jocului. Tehnicianul grupării din Trivale a pus remiza cu Gazul pe seama greșelilor făcute de echipă, atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă.


Ianovschi este convins că acest punct este foarte bun pentru moralul jucătorilor alb-violeți: ”După aspectul jocului, consider că am pierdut două puncte. Din păcate facem niște greșeli care nu știu dacă noi putem interveni cu ceva după mergine. Două goluri din două faze fixe.

Am controlat jocul, am jucat un fotbal frumos, nu am venit aici la Mediaș să ne apărăm, am venit să atacăm. Ne-am creat 7-8 ocazii de a marca. Din păcate suferim la acest capitol, cu toate că am marcat două goluri, unul din fericire pentru noi in extremis. Punctul nu ne mulțumește pentru că după aspectul general al jocului, consider că meritam cele trei puncte. Este un punct important pentru moralul băieților.

Este un punct de plecare și de aici trebuie să vină restartul. Trebuie să schimbăm un pic atitudinea, să devenim un pic mai maturi, mai realiști. Dacă facem o retrospectivă a primelor trei etape, doar naivitatea a făcut ca noi să nu avem mai multe puncte. Ne așteaptă meciuri grele în continuare și trebuie să adunăm puncte”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.