A riscat închisoarea minţind pentru concubin!

0
0



O câmpulungeancă, în vârstă de 35 de ani, riscă să ajungă la închisoare  după ce a minţit de dragul concubinului ei. Totul după ce bărbatul a provocat un accident cu maşina. A luat întreaga vină asupra ei în faţa oamenilor legii care cercetau dosarul. Între timp, relaţia s-a destrămat numai că femeia va trebui să plătească pentru faptele ei deşi acum regretă şi ar vrea să îşi îndrepte greşeala!


În seara de 30 iulie 2019, Hercule L., de 30 de ani, din Câmpulung, a urcat la volanul unui BMW şi a plecat la drum. Omul a pierdut controlul volanului şi a izbit cu putere peretele blocului în care locuia. Maşina a fost serios avariată, însă, conducătorul a scăpat nevătămat. A părăsit autoturismul şi a plecat în casă. Oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au fost sesizaţi de evenimentul rutier.

Cum nu existau victime, a fost catalogat drept tamponare o tamponare. Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili cine a condus maşina şi împrejurările în care a avut loc incidentul, bănuind că şoferul a condus băut. La sediul Poliţiei Câmpulung s-a prezentat Aurora D., de 35 de ani, nimeni alta decât concubina bărbatului. Acesta a declarat, în scris, că ea a condus maşina şi că a pierdut controlul volanului din cauza lipsei experienţei. Culmea este că femeia nu poseda permis de conducere.

A motivat gestul inconştient ca o încercare de a învăţa, menţionând că în acea perioadă ea urma cursurile şcolii de şoferi pentru a obţine permisul de conducere.

A rămas şi fără permis!

Încă din primul moment, oamenii legii au avut dubii cu privire la sinceritatea femeii. Multă vreme din timpul cercetărilor ea a susţinut cu tărie varianta.  Asta deşi nu a mai putut continua demersurile de obţinere a permisului, fiind cercetată penal că a condus ilegal. Între timp, cei doi concubini s-au certat şi totul a ieşit la iveală.

Astfel, oamenii legii au finalizat cercetările privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, respectiv fals în declarații. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată. Astfel, dacă vor fi găsiţi vinovaţi, Hercule L riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani, pentru conducere fără permis, iar Aurora D. o pedeapsă de la 3 luni la 2 ani pentru declaraţiile false.

În cele din urmă, femeia a mărturisit totul dar numai poate face nimic ca să scape de acuzaţii, decât să-i convingă pe judecători să-i dea o pedeapsă cât mai mică. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.