Se vând bilete pentru meciul cu Rapid

0
0



FC Argeş a anunţat că a pus în vânzare biletele pentru partida cu Rapid, partidă programată sâmbătă, 7 august 2021, de la ora 21.30, pe stadionul Nicolae Dobrin. Prețurile tichetelor pentru jocul cu giuleştenii sunt cuprinse între 20 și 30 lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://fcarges-pitesti.ro/bilete-si-abonamente-sezonul…/ .


Biletele pot fi cumpărate şi de la magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții, dar și de la magazinele Favorit.
Locaţii magazinele Favorit:
– cartierul Trivale, Complex 2
– strada Exerciţiu, lângă Asirom
– strada Crinului, complexul alimentar.
68 de tichete pentru fanii alb-violeţi
Vineri, 6 august 2021, cu o zi înainte de duelul cu giuleştenii, clubul din Trivale sărbătoreşte 68 de ani de existenţă. Pentru a marca cum se cuvine acest eveniment, FC Argeş pune la dispoziţia suporterilor alb-violeţi 68 de bilete la Sectorul Peluză pentru meciul cu Rapid Bucureşti. Pentru a intra în posesia tichetelor, fanii echipei din Trivale trebuie să cumpere produse promoţionale de minimum 20 de lei de la magazinul de prezentare al clubului alb-violet, situat la parterul Casei Cărţii.
Intrare gratuită pentru copii
Conducerea clubului FC Argeş a decis ca la meciul de sâmbătă seară, de pe propriul teren, cu Rapid Bucureşti, să lase intrarea liberă pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani. Aceştia trebuie să fie însoţiţi de un adult sau de unul dintre părinți care poartă întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul arenei. Intrarea copiilor pe stadionul Nicolae Dobrin se va face pe bază de invitaţii care pot fi ridicate de la magazinul oficial al clubului FC Argeş, situat la parterul Casei Cărţii. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.