Pompierii câmpulungeni au şef nou!

0
0



La Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, a avut loc ceremonialul de învestire a noului commandant, locotenentul colonel Mircea Mardare. Învestirea oficială a fost făcută de inspectorul șef, locotenent colonelul Bogdan Olar și în prezenţa primarului Elena Lăsconi.


Inspectorul şef, Bogdan Olar a dat citire ordinului de numire pe funcţie, apoi primarul Elena Lăsconi i-a urat să aibă un mandat fără probleme. „Locotenent colonelul Mardare Mircea este titular, are o experienţă bogată în ISU, a lucrat la sediul inspectoratului, şi-a îndeplinit sarcinile într-un mod exemplar, a dovedit şi la acest concurs că se poate adapta într-o nouă structură. Aşteptările sunt mari, pentru că trebuie să asigurăm în continuare siguranţa cetăţenilor, să reducem timpii de răspuns la intervenţiile la care suntem solicitaţi şi cetăţeanul să simtă că suntem lângă el şi ca vom interveni în momentul în care chiar are nevoie de noi” , a precizat inspectorul şef al ISU Argeş, Bogdan Olar. „Ţin să mulţumesc comenzii ISU Argeş şi doamnei primar Lăsconi pentru participarea la învestirea în funcţie, vreau să le mulţumesc şi colegilor. Vreau să asigur comanda ISU, colegii şi câmpulungenii că îmi voi desfăşura mandatul cu bună credinţă, şi în limitele Legii.

Sper să avem o colaborare instituţională bună şi să nu avem evenimente foarte grave”, a precizat lt. col. Mircea Mardare. Totodată, inspectorul şef al ISU Argeş, Bogdan Olar, a mai subliniat că pentru subunitatea de la Câmpulung se pregătesc investiţii serioase. „Sediul de la Câmpulung al subunităţii, se află într-un proces de reabilitare, suntem la partea de întocmire a documentaţiilor şi în urma expertizelor care vor avea loc se va lua o decizie dacă va fi reabilitată sau daca va fi construită una nouă, vedem în funcţie de rezultatul expertizei. Din acest motiv trebuie sa avem o conducere stabilă care să poată sa ia deciziile necesare”, a mai subliniat Olar. De asemenea inspectorul şef a mai subliniat că IGSU desfăşoară o serie de achiziţii pentru autospeciale cu apă şi spumă, de autoscări de intervenţie la înălţime, prin programe operaţionale regionale şi prin alte programe pe fonduri europene. Se intenţionează ca în următoarea perioadă tot parcul să fie reînnoit, pentru a putea interveni la situaţiile de urgenţă.  B.Radu


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.