Gajovic şi-a prelungit contractul cu BCM U Piteşti

0
0



Echipa de baschet masculin a Piteştiului îşi conturează lotul pentru sezonul viitor. BCM U FC Argeş Piteşti a anunţat oficial că muntenegreanul Goran Gajovic va continua la Piteşti şi în următoarea ediţie de camăpionat.


În vârstă de 33 ani, baschetbalistul muntenegrean va petrece al treilea sezon consecutiv alături de familia alb-violetă. Medaliat cu bronz alături de argeșeni, Gajovic a petrecut șapte ani în Liga Națională.
În ediția 2020-2021 a campionatului intern, Goran s-a remarcat cu medii de 21 minute, 8.8 puncte, 3.5 recuperări, 2.3 pase decisive, 1.2 intercepții și 10.6 la eficiență, având 52% la aruncările din interior, 36% la cele de la distanță, respectiv 93% la linia de pedeapsă.

Un adevărat luptător, ce se remarcă prin aportul adus în faza defensivă, dar și prin aruncarea de la distanță, Pistolera a cucerit un număr de patru medalii în România. El a mai evoluat pentru BC Mureș, CSM Oradea și SCM U Craiova. În cariera sa, Gajo a mai jucat în Muntenegru, Bosnia, Macedonia și Franța. Căpitanul alb-violeților are 57 meciuri oficiale jucate în Trivale și 559 puncte marcate!.

“Sunt încântat că voi face parte din familia alb-violetă pentru al treilea sezon consecutiv. Aștept cu nerăbdare startul pregătirii. Luptăm împreună! Go BCM U!” a declarat Gajovic pentru pagina de facebook a clubului piteştean. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.