Locatarii au desfăcut şampania după asfaltarea străzii!

1
0

  • În timp ce primarul Cristian Gentea făcea recepția lucrărilor



Miercuri, a avut loc recepţia modernizării străzii Dumitru Brătianu, din Piteşti, stradă situată într-un cartier rezidenţial. Locuitorii au fost atât de bucuroşi că au scăpat de noroaie şi în sfârşit au asfalt, încât au desfăcut o sticlă cu şampanie şi au ciocnit cu primarul Cristian Gentea şi reprezentanţii care făceau recepţia lucrărilor.


Oamenii care locuiesc în zonă au precizat că îşi pierduseră speranţa că strada lor va mai fi luată în seamă de primărie, mai ales că ei au fost de-a lungul timpului în audiențe la alți doi primari care au fost la conducere. Vreme de aproximativ 10 ani au suportat noroaiele fornate de drum. Miercuri, când primarul Cristian Gentea şi reprezentanţii Primăriei Piteşti, au făcut recepţia lucrării,  locuitorii au desfăcut şampanie şi au ciocnit câte o cupă cu cei prezenţi.

 Lucrarea a costat 1,7 milioane lei

„A avut loc recepția lucrării “Modernizare – strada Dumitru Brătianu”. Au participat primarul Cristian Gentea, viceprimarul Gelu Tofan, reprezentanți ai Direcției Tehnice, ai Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Pitești, reprezentanți ai ADP, dar și ai Inspectoratului de Stat în Construcții, doi specialiști în construcții – specializarea Drumuri, reprezentanții deținătorilor de rețele – Termo Calor, Distrigaz, Apă Canal. De asemenea, au fost prezenți la recepție dirigintele de șantier și reprezentantul constructorului – Comesad Drumuri” a transmis Primăria Piteşti.

Strada modernizată are 561,5 metri. Lucrările au constat în: amenajare canal deversor cu saltele și gabioane; canalizare pluvială; guri de scurgere cu depozit; sistem rutier pe zona carosabilă; sistem rutier pe trotuare; montarea bordurilor prefabricate; execuție zid de sprijin; marcaje și montaj indicatoare pentru siguranța circulației. Perioada de execuție a fost de 5 luni. Valoarea contractului a fost de 1.787.813,64 lei cu TVA inclus.

eprezentanţii Primăriei Piteşti anunţă că până la sfârșitul anului, vor fi modernizate, de asemenea, străzile perpendiculare pe Dumitru Brătianu: Ion Angelescu și Nicolae Brânzeu, pentru care au fost transmise ordinele de începere a proiectului tehnic. M.S.


1 COMENTARIU

  1. 5 luni pentru 560 de metri, aproximativ 110 metri pe luna, aproximativ 3,5 metri pe zi, pai nu va e ma rusine, nesimtitilor, spagarilor, cu burtihanele pline si satule, conturile grase?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.