Derby de tradiţie în Trivale!

0

  • FC Argeş – Rapid Bucureşti, sâmbătă, ora 21.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



FC Argeş va încerca în acest week-end să obţină prima victorie din acest tur de campionat şi să iasă din subsolul clasamentului. Echipa pregătită de Andrei Prepeliţă şi Mihăiţă Ianovschi va întâlni sâmbătă, de la ora 21.30, pe propriul teren, pe Rapid Bucureşti, revelaţia acestui început de sezon.


Confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin contează pentru runda cu numărul 4 din Casa Liga 1 şi este un adevărat derby având în vedere că se vor înfrunta două echipe de tradiţie ale fotbalului românesc care au în palmares 5 titluri de campioană a României. Indiferent de poziţiiledin clasament, duelurile dintre argeşeni şi bucureşteni sunt aşteptate cu mult interes de fani care îşi doresc să vadă spectacol pe teren. FC Argeş nu a avut un start reuşit de sezon şi a obţinut doar o remiză în primele trei etape din acest tur de campionat.

De partea cealaltă, Rapid este revelaţia acestui sezon, giuleştenii având două victorii şi un rezultat de egalitate. Alb-violeţii ocupă locul 14, cu 1 punct, iar giuleştenii se situează pe locul 2, cu 7 puncte, cu două mai puţin decât CFR Cluj, liderul Ligii I. Antrenorul Andrei Prepeliţă şi mijlocaşul David Meza Colli nu concep decât victoria în partida de sâmbătă. Piteştenii nu îşi mai permit nici un pas greşit după rezultatele din acest început de campionat. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.